Heim - Pollé

Meubelen Heim-Pollé

Beste klanten,

Nu onze beide toonzalen hun opfrissingsbeurt achter de rug hebben, zijn we helemaal klaar voor ons nieuwe concept.

Onze klant individueel begeleiden bij het maken van zijn keuze staat voortaan centraal.

Dat kan in onze toonzaal, maar ook bij u thuis.

Onze - geheel vrijblijvende - expertise kan uw laatste twijfel wegnemen als het aankomt op bepalen van kleur, afmeting, integratie van een meubel in uw bestaande interieur, … En dit kan voor zowel groot als klein meubilair.

Om deze service te kunnen garanderen, zullen de openingsuren van onze toonzalen wijzigen.

Wie zijn we?

Als familiebedrijf profileren wij ons door aan elke verkoop een persoonlijke touch te geven en onze klanten in een familiale sfeer te ontvangen. Of u nu advies wenst of wil aankopen, de meubelen door ons worden aangeleverd of u ze afhaalt: u krijgt altijd met een "Heim" te maken. Deze directe kontakten zorgen voor een heel vertrouwelijke sfeer, waarin prijsgewichtige zaken als meubelen met een gerust gemoed kunnen worden aangekocht. Wij zijn er ons namelijk bewust van dat het behoud van ons huidig klantenbestand een must is, samen met het nog verder uitbouwen ervan. Onze beste reclame hiervoor is de mond-tot-mondreclame.

Wij bezitten een hoogsteigen collectie van karaktervolle meubelen, een mengeling van hedendaags en retro, alsook een afdeling slaapcomfort, waar kwaliteit en prijs hand in hand gaan. Leveren doen wij gratis, zelfs op verdiep en dit met onze eigen ladderlift. U kan van ons een service verwachten met het puntje op de i.

Voor meer info kan u vrijblijvend terecht in onze winkels of bekijk hier alvast een selectie van ons assortiment door op de menu's te klikken.