Facebook Youtube
Heim-Pollé
Onze matrassen
Kan je bij ons terecht voor enkel een matras?
Ja, natuurlijk!
Het onderstel van je bed, daar kan je doorgaans zo’n 20 jaar van genieten.
Een matras daarentegen vervang je beter na een jaar of 10.
Meubelen Heim-Pollé helpt je graag in de zoektocht naar die nieuwe – perfecte – matras!
Een matras kiezen … het verhaal van het bos en de bomen …
Als specialist ter zake weten we als geen ander hoe frustrerend of stresserend het kiezen van een nieuwe matras kan zijn. Er is nu eenmaal een geweldig groot aanbod op de markt en probeer daar maar eens wijs uit te raken.
Wanneer je bij ons langskomt zullen wij ons een beeld vormen van wie je bent en wat jouw slaapgewoonten zijn door een aantal gerichte vragen te stellen. Aan de hand van deze info kunnen we jou al in de juiste richting sturen van een aantal matrassen die de perfecte match zouden kunnen zijn.
Testen?
Dan is het aan jou om te testen! Op dat ogenblik kunnen we dieper ingaan op wat jij voelt tijdens het testen of eventuele specifieke vragen die je nog zou hebben.
We begrijpen ook dat een matras even uittesten niet hetzelfde is als er een volledig nachtje op slapen. Toch zijn we overtuigd dat we jou met onze ervaring en technische kennis snel in de juiste richting kunnen sturen.
Wie maakt onze matrassen?
Enkele jaren geleden gingen we in zee met een Belgische fabrikant voor de ontwikkeling van onze eigen lijn matrassen. 100% Heim-Pollé label!
We kozen dan ook niet de eerste de beste. Net zoals wij de tweede generatie zijn bij Meubelen Heim-Pollé, is ook daar de tweede generatie aan de slag. Een team met kennis van zaken waar we heel veel vertrouwen in hebben.
Wij koppelden onze ervaring – of liever die van onze klanten – aan hun kennis voor de productie van matrassen. Die samensmelting van informatie zorgde voor een reeks matrassen waarmee we zo goed als mogelijk proberen tegemoet te komen aan de wensen van onze klant.
Hoe wordt een matras gemaakt?
Ondanks wat velen misschien denken is het produceren van matrassen een tijdrovende en arbeidsintensieve bezigheid.
De verschillende onderdelen moeten versneden worden. Vervolgens moeten alle stukken heel precies verlijmd worden. Er moet een tijk gestikt worden, al dan niet met handvaten.
Het klinkt misschien eenvoudig maar dat is het zeker niet. Er komen heel wat handelingen en vaardigheden bij kijken.
Wat is een goede matras?
Het belangrijkste kenmerk van een degelijke matras is dat ze zorgt voor een correcte ergonomische ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat de druk op je lichaam correct wordt verdeeld en gaat ook zorgen voor een optimale ventilatie.
Het idee dat een matras hard moet zijn is niet meer van deze tijd.
Onze matrassen worden zo samengesteld dat de kern zorgt voor de ergonomische ondersteuning, de boven- en onderkant nemen het comfort voor hun rekening.
Smaken verschillen en dat is bij matrassen niet anders. Wat de ene comfortabel vindt is niet noodzakelijk comfortabel voor een andere.
Net daarom bieden we graag advies op maat. Zodat je kan genieten van een nachtrust die op jouw lijf geschreven staat!